Close

Nebankovní hypotéky bez registru – cesta do cíle

Často jsou právě chybějící peníze důvodem toho, že lidé nebydlí ve vlastním, nemůžou si dovolit dovolenou, nové auto, studium, podnikání či zbavit se dluhů. I přes to, že pracují, tak jejich životní komfort není takový, jaký by měl být.
Proto jsou tady různé druhy úvěrů a půjček, díky kterým lidé můžou dosáhnout na svoje sny a uspokojit svoje potřeby či se zbavit nepříjemných dluhů a podobně. Je spousta věcí, na které využít peníze a je to u každého individuální.
měšec na mince
Proto první kroky se žádostí o úvěr vedou do banky. Tady se však setkáte sice s výhodnými podmínkami, ale narazíte na přísné podmínky, které když nesplníte, tak vám banka jakýkoliv úvěr zamítne. A častým důvodem je registr dlužníků.
Jestli i vy patříte mezi klienty, kteří mají nějaký černý puntík v registrech dlužníků, tak vaše finanční potřeby dokážou uspokojit nebankovní hypotéky bez registru.

Peníze na bydlení nebo na cokoliv

Takové hypotéky dokážou tedy vyjít vstříc všem klientům, protože mají nižší nároky na dokládání příjmů a jejich výši, registry dlužníků a vyřízení je o něco rychlejší, než v bance.
nové peníze

Podle vašich potřeb si můžete vybrat hypotéku klasickou, která je účelová a zaměřena na bydlení s tím, že dokládáte účel využití získaných peněz.
Pokud však chcete peníze využít na cokoliv, tak si můžete vybrat variantu americkou, která je bezúčelná a nemusíte dokládat účel využití financí.
Tak jako u bankovních hypoték, tak i u těch nebankovních je nutné splnit podmínku ručení nemovitostí.
Na základě splnění této podmínky může klient žádat o částku až do výše 70% odhadní ceny dané nemovitosti. Takže záleží, jak vysokou hodnotu daná nemovitost má.
Dobu splatnosti si i v tomto případě můžete domluvit na základě smlouvy až na 30 let a často i s možností předčasného splacení bez sankcí. Získané peníze vám zajistí veškeré potřeby.


Jak bude reklama vypadat?
-
Kup si reklamu pod tímto článkem jen za 50 Kč
Zobrazit formulář pro nákup