Close

Kvality skutečného muže

Dnešní doba je místem, kde najít ,,opravdového“ a ,,vyzrálého“ muže může být pěkný oříšek. Hlavním důvodem, proč většina současných mužů podceňuje svůj přirozený přínos pro svět a pro nás ženy, je ten, že silné a soběstačné ženy přebraly mnoho z úloh, které náleží mužům. Muži z tohoto důvodu vedle žen slábnou a začínají s podceňováním sebe sama. Vždyť ženy se skrze mužskou pevnost rozvíjí, a proto se podívejme na kvality, který by měl splňovat každý skutečný muž.
 
1.       Nejprve se dívá dovnitř – Vyzrálý muž je připraven poučit se ze svých chyb. Nebojí se trénovat v otevřenosti a k nebojování s okolím. Nesnaží se být tím, kým není a je rád tím, kým skutečně je. Nestydí se ukázat své pocity a především: nestydí se za ně!
2.       Zná důvod – Ví, za co stojí bojovat. Muž zkrátka potřebuje jít za něčím, v co skutečně věří. V tom všem je  jeho úspěch a  síla  osobitost.
3.       Muž koná – Chlapci si stěžují, muži konají! Vyzrálý, opravdový muž o problémech jen nehovoří, ale snaží se konat. Snaží se překonávat sebe samého. I když, jak se říká, třeba zakopne nebo upadne, vždy se postaví a zkouší věcí měnit dál. Muž, který koná je pro ženu úctyhodný.

4.       Musí milovat –Muž by měl milovat a to nejen nás ženy, ale především sám sebe. Láska přeci vždy začíná u nás samotných. Jak můžeme milovat někoho jiného, když nemilujeme sami sebe? Muž by měl tedy plně milovat sebe a svou ženu.
5.       Měl by být autentický –Lépe řečeno, měl by být sám sebou. Pokud je chlap sám sebou, dělá to co chce dělat, dělá to, co ho baví a nebere ohledy na to, co mu kdo říká. Je vyzrálým mužem. Važme si ho.
Jsme pouze lidé a neustále se učíme.  Chybou je psát si a číst o tom, co děláme my nebo ostatní špatně. Měli bychom se především zaměřit na to, jak se chceme vedle druhého cítit. Tohle můžeme spíše ovlivnit, než hlídat to, aby muži byli „nějací“.


Jak bude reklama vypadat?
-
Kup si reklamu pod tímto článkem jen za 50 Kč
Zobrazit formulář pro nákup